591 0

Обраха футболист по време на тренировка

Фил Джоунс от Манчестър Юнайтед станал поредната жертва на джебчии на клубната база

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Футболистът на Манчестър Юнайтед Фил Джоунс е бил обран насред базата на клуба, съобщават английските издания. От Манчестър Юнайтед веднага са повикали полиция, която да разследва изчезването на дизайнерски бижута, които Джоунс е бил купил за своята приятелка.

Полицаите са иззели всички материали от камерите за видеонаблюдения и компютърните записи. Фил Джоунс е купил обици за своята приятелка, които след това е прибрал в шкафчето си, откъдето след това са изчезнали. Достъп до съблекалните нямат само футболистите, а и хора от обслужващия персонал.

По-рано през сезона Маркъс Рашфорд подаде сигнал в полицията, че часовникът му Ролекс на стойност 20 хиляди паунда е бил откраднат от центъра за скачане на батут, след като го е оставил в сейфа при своето посещение. По-късно трима мъже бяха арестувани по подозрение за кражба, но обвиненията срещу тях отпаднаха, след като Рашфорд прие извиненията им.

Между юни 2009 година и юни 2014 година полицията на 13 пъти е била викана да разследва случаи на кражба на тренировъчната база на Манчестър Юнайтед

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай