Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 14:57 1 220 0

Падаш 1:7 - плащаш на феновете си

  • аз алкмаар-
  • лион-
  • фенове-
  • извинение-
  • лига европа

АЗ Алкмаар поема транспорта и билетите на привържениците си

Падаш 1:7 - плащаш на феновете си - 1
Снимка: БТА/АР

Футболистите на АЗ Алкмаар решиха да се извинят на своите фенове за загубата с 1:7 от Лион в Лига Европа. Те ще заплатят транспорта и билетите на 660-те фена, които придружиха отбора при поражението във Франция.

Всеки един от тези фенове ще може да се възползва и от предложението да пътуват без пари за срещите срещу един от тимовете на Фейенорд, Аякс, Хераклес или НЕК Ниймеген.

"Това е най-малкото, което можем да направим. Играта беше кошмарна за всички нас. Ние знаем, че подведохме феновете си. Така, ние решихме да направим този жест", коментира капитанът на тима Рон Влаар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА