Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 14:27 589 0

Славия се пребори с Черно море

  • славия-
  • гонзо-
  • бой-
  • черно море

Гонзо налита да бие съдията

Славия се пребори с Черно море - 1
Снимка: БТА

Славия победи Черно море с 2:1 в двубой от 21-и кръг на Първа лига, който се игра на "Васил Левски".

Срещата се запомни с брилянтното попадение на Иван Минчев и с изгонването на Георги Иванов-Гонзо, който налетя да бие главния съдия на срещата Никола Попов.

Славия поведе в резултата още в третата минута, когато Сердеров получи дълъг извеждащ пас, изпревари и прехвърли вратаря, а след това спокойно довкара топката на празна врата за 1:0.

До края на първата част нямаше други сериозни голови положения. След почивката играта се раздвижи и опасности имаше пред двете врати. В 70-ата минута Черно море имаше претенции за дузпа, която не бе отсъдена. Георги Иванов побесня край тъчлинията и бе изгонен от рефера Попов. Гонзо не остана длъжен и налетя на бой. Докато се укротяваха страстите, Славия направи образцова атака, а топката попадна в Иван Минчев след чудесно двойно подаване. Нападателят на Славия копна топката от границата на наказателното поле и прехвърли Щром за 2:0.

Малко преди това Радостин Станев пък бе изгонен от пейката на Славия.

Черно море успя да реализира едва в третата минута на добавеното време, когато Бакари овладя топката в наказателното поле на Славия при редица рикошети и веднага я прати в мрежата за 1:2. Време за повече обаче нямаше.

С успеха Славия събра 24 точки и се изкачи временно на осмото място. Черно море продължава да бъде с 32 точки на петата позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА