Last news in Fakti

8 Март, 2017 23:55, обновена 9 Март, 2017 00:25 1 836 6

Чудото стана! Барса вкара 6 на ПСЖ и се класира

  • барселона-
  • псж-
  • шампионската лига
Чудото стана! Барса вкара 6 на ПСЖ и се класира - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Барселона изигра паметен мач на "Камп Ноу". След загубата с 0:4 във Франция, каталунците можеше само да мечтаят за класиране на 1/4-финалите на Шампионската лига.

Испанците обаче доказаха, че във футбола няма невъзможни неща и елиминираха френския шампион след 6:1 на своя земя в един от най-драматичните мачове в историята на тима.

Досега отбор никога не бе продължавал напред в Лигата на богатите след такъв пасив от първата среща. Ето, че днес Меси и компания направиха немислимото и макар че пуснаха един гол във вратата си, нищо не можеше да ги спре, а две дузпи и спортен малшанс пред Кавани, несъмнено също спомогнаха.

Домакините изиграха силна първа част и си осигуриха комфортна преднина от 2 попадения до почивката, след като точен бе Луис Суарес в 3-ата минута, а в 40-ата Курзава си заби автогол.

Второто полувреме започна по същия начин - идеалното развитие за Барса. В 50-ата минута Меси реализира дузпа и класиката бе оформена.

Отговорът обаче не закъсня и само 12 минути по-късно Кавани заби нож в сърцето на "блаугранас", намалявайки резултата на 1:3. Така Барса се нуждаеха от поне още три попадения до края на срещата, като в същото време на всяка цена не биваше да допуска второ.

И невъзможносто се оказа постижимо! Драмата в заключителните минути бе епична, след като с попаденията на Неймар (88', 90+1 от дузпа) и Серхи Роберто (90+5), каталунците спечелиха с 6:1 и се класираха за следващата фаза от надпреварата.

В другия двубой за вечерта, тимът на Борусия (Д) не допусна изненади и се наложи с категоричното 4:0 като домакин на Бенфика.

Точни на германците бяха Обамеянг (4', 61' 85') и Пулишич (59').

Португалците нямаха никакъв шанс и бяха тотално надиграни от съперника си. Резонно, те напускат турнира след общ резултат 1:4 от двете срещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Било

    3 1 Отговор
    Невероятно!!!!!
  • 2 гост

    4 8 Отговор
    Това ще им е .Ако се паднат с Байерн или Реал са аут.
  • 3 12345

    6 3 Отговор
    Барселона ще е на финал приятели
  • 4 Тотото

    11 4 Отговор
    Черното тото е голямата работа не Барса....
  • 5 45678

    4 0 Отговор
    с две фалшиви дузпи , една засада и автогол , както и с велик помощник - съдия и Каспичан щеше да се класира.
  • 6 АКТЬОР

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ТАКЪВ ЦИРК НЕ БЯХ ГЛЕДАЛ В ШАМПИОНСКА ЛИГА......БАРСЕЛОНА МОГАТ ДА СЕ ПРЕМЕСТЯТ НА ОЛД ТРАФОРД.....ТЕАТЪРЪТ НА МЕЧТИТЕ....ТАМ НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ МОГАТ ДА СИ ПОКАЗВАТ ЗЛЕ ИЗПЪЛНЕНИТЕ АРТИСТИЧНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ....СУАРЕЗ, НЕЙМАР...БУСКЕТС...СМЕШНИЦИ..ТОВА, КОЕТО ГЛЕДАХМЕ СНОЩИ ГРАНИЧИ С АБСУРДА.....