Last news in Fakti

17 Март, 2017 13:58 821 0

Радо Янков: Българите можем!

  • янков-
  • сноуборд-
  • световно първенство

Всичко добро едва сега започва, написа най-добрият ни сноубордист

Радо Янков: Българите можем! - 1
Снимка: БТА/АР

Най-добрият български сноубордист Радослав Янков е пределно мотивиран да стигне върховете в своя спорт. Той демонстрира позитивизъм, след като остана на крачка от медала в паралелния слалом и в крайна сметка си тръгва от Испания с четвърто и шесто място. Янков обаче е уверен, че "всичко добро едва сега започва" .

"6-то и 4-то място в двете дисциплини на Световното първенство в Испания 2017. Продължавам да работя, защото вярвам, че всичко добро едва сега започва!! Благодаря на всички, които са допринесли за това какъв човек и спортист съм сега! Фокус към последния старт във Винтерберг в събота.", написа Янков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА