Last news in Fakti

12 Април, 2017 16:30 958 0

Сериозни скандали в Локомотив Пловдив

  • бащата-
  • скандали-
  • локомотив пловдив-
  • цска-
  • масларя

Христо Колев атакува приближен до Христо Крушарски

"Лъжа, а тези, които са я тиражирали, са мръсници. Това е версията, че аз не съм искал да водя Локомотив срещу ЦСКА", обяви пред "Марица" легендата на "черно-белите" Христо Колев - Бащата.

"Дойде един от директорите и ми каза, че Иван Маринов - Масларя трябва да влезе в екипа ми. Казах му, че нямам нужда от нов човек. На излизане от съблекалнята после този същия ми обяви, че Масларя ще води Локо срещу ЦСКА. Казах му, че аз такова унижение няма да понеса и ако иска той да го обяви. После същият казал, че аз съм отказал. Лъжец, измамник, помияр, това ще кажа за този, който разпространява тези лъжи", добави легендата на пловдивския отбор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА