Last news in Fakti

13 Април, 2017 15:54 1 253 0

Роналдо: Това бе за тези, които се съмняват

  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • байерн мюнхен-
  • критики

Португалецът разкри тайната на добрата си физическа форма

Роналдо: Това бе за тези, които се съмняват - 1
Снимка: БТА/АР

Големият герой за Реал Мадрид в снощния мач срещу Байерн Мюнхен от четвъртфиналите на Шампионската лига Кристиано Роналдо се сопна пред журналистите и се заяде за критиките, които му бяха отправяни напоследък.

Ибериецът не бе бележил гол в турнира от 27-и септември и така прекъсна "сухата" си серия от 659 минути, за да стигне до постижението 100 попадения в европейските клубни турнири. Той вкара два гола за тима си при успеха с 2:1 на "Алианц Арена".

"Не знам кой се е съмнявал в мен", обяви той заядливо пред журналистите, цитиран от "Марка".

"Хората, които обичат Кристиано, никога нямат никакви съмнения. Трябва да ми кажеш кой се е съмнявал в мен, тъй като нито един от тези хора не дойде при мен", обърна се той към журналист.

"Щастлив съм, че успях да достигнa до този рекорд и съм още по-радостен, че той стана факт след голове във вратата на Байерн Мюнхен. Направих радикална промяна в тренировките, за да мога да бъда в оптимална физическа форма в края на сезона", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА