Last news in Fakti

19 Април, 2017 16:57 874 0

Митов: Левски не може да си позволи бразилци

  • митов-
  • бразилци-
  • дунав-
  • левски-
  • селекция

Ще подходим с респект и уважение към Дунав, призна треньорът на Левски

Митов: Левски не може да си позволи бразилци - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Николай Митов даде пресконференция преди предстоящата среща на „сините“ срещу Дунав от 29 кръг на Първа лига, който се явява трети от плейофите на първата шестица. Срещата е в петък (21 април) от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

„Де Ноойер тренира, Костадинов е на облекчен режим. Яблонски отпада от групата. Левски не бива да се съобразява с такива проблеми. Във футбола е така, ако отпадне някой, ще търсим решение. Познавам Дунав. Приятна изненада са. Силен колектив. Могат да изненадат всеки. Ще подходим с респект и уважение. Важно е ние да покажем нашата игра. Ако го направим, няма да имаме проблеми“, разкри Николай Митов.

„Има доклад на Чиликов за тези бразилци. Харесах шест-седем. Обаче не можем да си ги позволим. Те струват по пет милиона. Левски ще взима играчи, които може да си позволим и които да отговарят на класата. Харесаха ми и вчера двама-трима на Реал и Байерн, но не можем да си ги позволим“, допълни шеговито треньорът на Левски.

„Селекцията продължава. Гледаме. Има време до 31 май. Всеки, който е в съблекалнята, не искам да го коментирам. Държа и на Лукин, и на Костадинов. Всичко е въпрос на преговори. По спортно-техническата част съм си дал мнението. Най-важен е клубът с финансовите параметри. Не искам да взимаме футболисти на всяка цена. За какво ми е някой, ако не го харесвам? Само да трупаме играчи ли? Футболистите на Левски трябва да имат самочувствие и да са на ниво във всеки мач. Аз искам по-голяма увереност на терена и в играта“, заяви Митов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА