Last news in Fakti

20 Април, 2017 14:32 1 086 0

Американци се "облизват" за Ибрахимович

  • ибрахимович-
  • фк лос анджелис-
  • манчестър юнайтед

Нов клуб от Лос Анджелис влиза в битката за нападателя

Американци се "облизват" за Ибрахимович - 1
Снимка: БТА/АР

Още един американски клуб влиза в борбата за Златан Ибрахимович и е готов да го превърне в свое лице, като му плати 5 милиона паунда.

Става дума за новосъздадения ФК Лос Анджелис, който ще се присъедини към МЛС от 2018-а година, но от сега иска да си осигури услугите на шведа, като му предлага опция да го върне обратно в Юнайтед под наем за първата част от следващата кампания.

Желаещи да вземат Ибрахимович определено не липсват след страхотния му сезон на „Олд Трафорд”, като и другият местен тим – Галакси е в борбата за подписа му и се надява да го убеди да отиде при тях.

„Ние търсим играч, който има желание да се превърне в първата легенда на ЛАФК и ние ще бъдем отворени да го пуснем да играе в Европа под наем” заяви собственикът Том Пен.

Ибрахимович наниза 28 гола през сезона и от Юнайтед искат със сигурност да го задържат, но последната дума ще има самият футболист, който няма да бъде особено щастлив ако Червените дяволи не се класират за Шампионската лига и може да реши да напусне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА