Last news in Fakti

25 Април, 2017 10:40 1 824 2

Стоичков се прекланя пред Меси

  • христо стоичков-
  • лионел меси-
  • барселона

Според него той е най-добрият футболист в историята

Стоичков се прекланя пред Меси - 1
Снимка: БТА./AP

Легендата на Барселона Христо Стоичков отправи сериозни похвали към клуба след победата срещу Реал Мадрид с 3:2, съобщи „Труд“.

„Лионел Меси е най-великият футболист в историята. На нас ни остава привилегията да го гледаме и да му се възхищава. Меси е марка за класа. Неповторима и вечна. Съжалявам, но Кристиано Роналдо ми се видя доста тих в дербито.

Не мога да повярвам, че капитанът на националния отбор на Испания и Реал Серхио Рамос може да се опитва да контузи съперника. Обида е за световния футбол. Болно ми е. Не отива на голям футболист да го прави. В неделя вечер някои излязоха за корида, но въпреки това Цар Футбол тържествува! Ерата на Барселона продължава“, заяви Стоичков/


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 беден

    5 10 Отговор
    Толкова пари е взел от тоз отбор какво да каже
  • 2 Гадина

    4 0 Отговор
    За пръв път да каже нещо умно