Last news in Fakti

27 Ноември, 2011 18:20 806 0

Интер се измъчи със Сиена

  • интер-
  • сиена-
  • сериа „а”

Гол на резерва в 90-ата минута донесе 3-те точки на „синьо-черните”

Интер взе изстрадана победа с 1:0 над Сиена при гостуването си от 13-ия кръг на италианската Сериа „А”.

Единственото попадение за „нерадзурите” дойде едва в последните секунди на двубоя, когато резервата Люк Кастайньос прати топката в долния десен ъгъл на Желко Бъркич след подаване на Тиаго Мота.

19-годишният холандец замени Мауро Сарате на почивката, включвайки се отлично и малко преди последния съдийски сигнал попадна в прегръдките на своите съотборници. Любопитен факт е, че това е неговия първи гол за клуба в Серия „А” от четири мача.

Така за пети пореден път за последните шест сезона в мачове от калчото на „Артемио Франки” в Сиена, Интер се прибира в Милано с трите точки.

Завърналият се през този сезон в Серия „А” тоскански тим пък може само да съжалява, че въпреки добрата си игра в мача не съумя да завоюва дори и точка.

Победата е четвърта и втора поред за играчите на Клаудио Раниери, които вече имат 14 точки в сметката си и това ги изкачи на 14-то място в класирането в Италия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА