Last news in Fakti

15 Май, 2017 10:27 1 013 3

Реал Мадрид разби Севиля и гледа към титлата

  • реал мадрид-
  • севиля-
  • роналдо-
  • фернандес-
  • кроос

"Кралете" взеха трите точки след 4:1, продължават битката с Барса за шампионската титла

Реал Мадрид разби Севиля и гледа към титлата - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадирд удари с 4:1 Севиля на "Сантяго Бернабеу" и продължава битката си с Барселона за шампионската титла. Двата отбора имат по 87 точни, но "кралете" са с мач по-малко. Головете за Реал забиха Начо Фернандес (10), Кристиано Роналдо (23 и 78) и Тони Кроос (84), точен за Севиля бе Стеван Йоветич (49).

Попадението на Начо обаче бе леко скандално, след като той прати топката в мрежата докато играчите на Севиля се готвеха да правят стена, а съдията бе застанал точно пред вратаря.

Голът на Фернандес влезе в историята и по друг показател - Реал е с голове в най-много поредни мачове във всички турнири - 62. Досега рекордът от 61 срещи във водещите пет първенства на Европа се държеше от Байерн Мюнхен.

Гостите от Севиля заслужават само добри думи за представянето, но не си повярваха, че могат да вземат нещо от този мач и в крайна сметка логично загубиха и пропуснаха да направят дубъл от победи на Реал през този сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    4 0 Отговор
    Мачкааааааааааааайййй!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Мангалата

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "Реалата":

    Кога Пидаля с победа без съдиите????????????????
    Ко? Не!!!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Реалата

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мангалата":

    Пиян си, лягай си!