Last news in Fakti

26 Май, 2017 15:47 1 225 0

Алегри: Искам да остана в Ювентус!

  • алегри-
  • ювентус-
  • италия-
  • треньор-
  • шампионска лига

Алегри се превърна в любимец на тифозите на Юве

Алегри: Искам да остана в Ювентус! - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че иска да остане в клуба. Договорът на 49-годишния наставник изтича през 2018 година, но през последните седмици се засилиха слуховете за евентуалното му напускане.

На 3 юни Ювентус ще се изправи срещу Реал (Мадрид) във финала на Шампионската лига и при успех ще запише исторически требъл. Това може да накара треньора да търси ново предизвикателство.

Генералният директор на „бианконерите“ Джузепе Марота заяви, че клубът иска да продължи успешната съвместна работа с Алегри, но по всичко личи, че решението ще бъде взето след финала в Кардиф.

„Радостен съм от думите на Марота, но до този момент не сме седнали на масата за преговори. Със сигурност няма да го направим през следващите няколко дни“, заяви Алегри, цитиран от италианските медии.

„Моят договор с отбора е до 2018 година. Искам да остана, но зависи от Ювентус“, заяви италианският треньор, който според медиите в Англия е желан от Арсенал.

През лятото на 2014 година, когато замени Антонио Конте на поста, Алегри бе приет враждебно от тифозите. Още през първия си сезон обаче спечелили скудетото и класира тима във финала за ШЛ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА