Last news in Fakti

1 Юни, 2017 09:52 913 0

Италия вкара осем гола в приятелска среща

  • сан марино-
  • контрола-
  • италия-
  • вентура-
  • приятелска среща-
  • емполи-
  • лападула

Три гола отбеляза нападател на Милан

Италия вкара осем гола в приятелска среща - 1
Снимка: БТА/ AP

Италия победи Сан Марино с 8:0 в приятелска среща, играна на „Стадио Карло Кастелани“ в Емполи. „Скуадра адзура“ вкара по четири гола в двете полувремена.

Нападателят на Милан Джанлука Лападула се отчете с хеттрик. Другите попадения в контролата бяха отбелязани от Джанмарко Ферари, Матия Калдара, Андреа Петаня и Матео Политано. Защитникът на Сан Марино Джовани Бонини пък си отбеляза автогол.

Наставникът на Италия Джампиеро Вентура заложи на експериментален състав. Ядрото на „скуадрата“ от Ювентус се готви за предстоящия финал в Шампионската лига и нямаше как да вземе участие в контролата.

Треньорът на домакините заяви след края на срещата, че резултатът не е от значение. Вентура все пак видя позитиви в играта на тима си.

„Резултатът не е от значение, защото противникът ни не е от високо ниво. Важното е, че играхме добре. Някои от футболистите, които използвах, със сигурност ще са част от бъдещето на националния отбор“, заяви треньорът пред RAI.

В друга приятелска среща Холандия победи Мароко с 2:1. Контролата се игра в мароканския град Агадир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА