630 0

Левски ще маха още един играч

Става дума за Антон Огнянов

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Левски започва днес лятна подготовка без още един футболист. Това е Антон Огнянов. Той бе привлечен през зимната пауза от Дунав, но сега си тръгва по взаимно съгласие, пише „Дарик” радио. Той е поредният футболист, с който Левски се разделя след Георги Костадинов, Джереми Де Нойер, Сърджан Лукин, Антонио Аниете, Веселин Минев, Сашо Емилов, Сашо Александров и Боян Йоргачевич.

Николай Митов е пожелал в отбора да се завърне играещият като ляв бек и централен защитник Галин Ташев. Той ще започне подготовка с отбора и след това ще се прецени дали ще бъде оставен. Галин Ташев е собственост на Левски, с който има договор за още две години. За последно той игра в Етър, с който спечели промоция за Първа лига. Защитникът е и младежки национал, като взе участие в петък в контролата срещу Грузия.

Първата тренировка на Левски днес е от 17:30 часа, след което футболистите заминават на двуседмичен лагер в Правец. Там ще изиграят две контроли първата, от които на 20 юни срещу Черно море.Напиши коментар:


Публикувай