835 0

Чех е следващият съперник на Тервел Пулев

Противникът на българина има девет мача като професионалист, спечелил е шест от тях

Чех е следващият съперник на Тервел Пулев
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Българският боксьор в полутежка категория Тервел Пулев ще срещне Владимир Ржезничек от Чехия в четвъртия си мач на професионалния ринг. Двубоят ще се състои на 30 юни в германската столица Берлин.

Два месеца, след като постигна убедително третата си поредна победа като професионалист, Пулев тренира усилено, за да се качи отново на ринга.

За бронзовия медалист в полутежка категория от Лондон 2012 това ще бъде втори двубой в Берлин след светкавичния успех, който той постигна с нокаут в края на първия рунд срещу грузинеца Рамази Гогичашвили на 8 април. 20 дни по-късно в "Арена Армеец" в София той се справи по много зрелищен и красив начин с Томислав Рудан от Хърватия.

Както досега, българинът ще се готви отново с треньора си Борислав Бояджиев. 28-годишният Ржезничек има девет мача като професионалист, в които той е постигнал 6 победи, 3 от които с нокаут, 2 загуби и 1 равен мач. За последно чехът се качи на ринга на 9 юни в Пилзен, където се справи с пълно съдийско единодушие със сънародника си Иржи Свачина.

Германия


Напиши коментар:


Публикувай