Last news in Fakti

15 Юни, 2017 11:28 1 118 0

Робен: Близо съм до края на кариерата си

  • робен-
  • байерн мюнхен-
  • кариера-
  • край

"Все по-често мисля за дните след футбола", разкри холандецът

Робен: Близо съм до края на кариерата си - 1
Снимка: БТА/АР

Крилото на Байерн Мюнхен Ариен Робен призна, че вече започва да мисли за времето след края на футболната си кариера.

"Все повече започвам да мисля за периода след края на кариерата си и да се радвам за това, което ми предстои. Мислите стават по-чести и това е знак - краят е близо, това е реалността", коментира 33-годишният холандец пред списание "Кикер".

"Важна е добрата форма, а тя зависи от добрите грижи, добрата храна, правилните напитки. Трябва да изживяваш играта, щом искаш да играеш толкова дълго време на високо ниво."

"Нямам представа кога ще дойде краят на кариерата ми. Бих се завърнал в родината си след като приключа. Най-важното е да правя нещо, което ми носи удоволствие", добави Робен, който има договор за още един сезон с баварския колос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА