3 761 3

Къде отидоха парите на Борис Бекер?

Тенисисът дал над 15 милиона евро на бившата си заради пиянска изцепка

Къде отидоха парите на Борис Бекер?
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Тенис легендата Борис Бекер трябваше да обяви фалит заради неплатени дългове, което накара мнозина да се запитат - къде отидоха парите му. Отговорът е лесен и бе даден от самия Бекер преди години в автобиографията си, в която разказва за прословутата секс афера в лондонски японски ресторант.

Тогава Бекер оставя бременната си съпруга в болницата, за да роди, напива се в ресторанта и прави секс с руската сервитьорка Ангела Ермакова.

"Не помня какво се случи. Сещам се, че се бях озовал с нея в някакъв килер", пише Бекер. Осем месеца по-късно пристига писмо от Ермакова, че тенисистът е станал баща от нея.

Следва развод със съпругата му Барбара,, който до момента му струва над 15 милиона евро. Всъщност Бекер има проблем с дългове от 2001 година, когато данъчните власти в Германия си искат просрочени задължения в размер на близо 7 милиона евро.

Германия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост1
  Отговор
  1 15:43  25.06.17
  Неясно написана статия. ..
 • ух на баба
  Отговор
  2 16:22  25.06.17
  Затова Гришо е заложил само на дърто, бибите са любвеобилни и никога няма да го оставят без закуска и джобни ;)

  Коментиран от #3

 • гамена
  Отговор
  3 11:48  26.06.17

  До коментар #2 от "ух на баба":

  И аз съм като Гришо, клатя дърти бангии и те ме хрантутят, обличат, развеждат и кво ли не, дори "удрям" и по някоя дъщеря, но инструменталната трябва да е винаги в действие и мощна.

Напиши коментар:


Публикувай