1 117 1

Ще заиграе ли Бербатов за Берое?

Треньорът Александър Томаш отказа да даде ясен отговор

Ще заиграе ли Бербатов за Берое?
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Треньорът на Берое Александър Томаш отказа да даде ясен отговор дали Димитър Бербатов ще остане в тима и ще играе през новия сезон за старозагорци. Както е известно, Бербо се готви със "зелените", а вчера дори донесе победата за Берое над Славия в контрола.

„Дайте да говорим нещо сериозно. Говорим за Берое, стил и начин на игра. Няма смисъл да отговарям на въпроса за Бербатов. Той тренира с нас", каза Томаш.

„Вижда се, че имаме доста да работим. Опитваме се. Подобряваме някои взаимовръзки, притежанието, но има и доста брак в действията ни. Позиционирането ни е неправилно. Организацията във фаза атака не ни е правилна. Организацията във фаза защита - също. Губим ориентация, водим се по топката. Днес бяхме една идея по-добре от предните мачове, но само на моменти".

"Убеден съм, че можем много повече. Естествено, че ни трябва време. Тепърва се напасваме и ние към тях, и те към нас. Вярвам в едно нещо – че колкото по-бързо си повярваме, обединим си, подадем си ръка, толкова по-добре е за самия клуб като цяло", обясни Томаш.

„Борислав Цонев получи някакви болки в адукторите и мисля, че всичко ще отшуми за 1-2 дни. Антон Карачанаков има проблем с коляното, но се надяваме за 1-2 седмици нещата да се оправят", добави треньорът на Берое.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • гост
    Отговор
    1 14:02  27.06.17
    Бяла лястовица - добре. А СКУНКСа защо не му го давате!?

Напиши коментар:


Публикувай