588 0

От Сутиеска: Не знаем дали сме готови за Левски

Никола Ракойевич с интересно изказване преди предстоящия мач срещу "сините"

От Сутиеска: Не знаем дали сме готови за Левски
Иво Стойнев

Старши треньорът на Сутиеска Никола Ракойевич призна, че не знае дали черногорския отбор е готов за първия квалификационен мач от Лига Европа срещу Левски. Двубоят е днес в София от 20.00 часа на "Герена".

"Не мога да дам точен отговор дали сме готови за този мач. И най-вече, защото сме в много различен състав в сравнение с миналата година. Имаме доста млади играчи. Изиграхме само един контролен мач. Мисля, че би могло да имаме проблем в игрови план. Шестима от най-добрите ни футболисти си тръгнаха, но аз съм треньор, който винаги вярва на играчите, с които работи", коментира Ракойевич.

Той потвърди, че няма да може да разчита на двама от титулярите Боян Божович и Игор Иванович заради травми.

"Божович и Иванович са в групата, но няма да играят. Това е сигурно", каза той. Ракойевич смята, че Левски е фаворит, но неговият отбор ще се бори до край.

"Имаме някаква информация за Левски, както и те имат някаква за нас. Знам, че имат доста нови играчи. Това би могло да им създаде някакви проблеми утре. Но Левски е много по-опитен отбор от нас, техният бюджет е почти 10 пъти по-голям от нашия, имат много повече чуждестранни играчи от нас, на тяхна страна е опитът в европейските мачове, но въпреки това, всичко се решава на терена, където не винаги по-добрият побеждава", заяви специалистът.

"Винаги съм казвал, че играем толкова, колкото съперникът ни позволи. А също така и съперникът играе толкова добре или лошо, колкото ние му позволим. Ще видим какво ще се случи на мача", допълни той.

България


Напиши коментар:


Публикувай