1 033 0

Лудогорец ще пазарува от Примера дивисион

Шампионите са харесали двама защитници от елита на Испания

Лудогорец ще пазарува от Примера дивисион
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Двама играчи от Примера дивисион са сред основните варианти за заместник на продадения в Аталанта Хосе Паломино, научи „Меридиан Мач“. От ръководството на „орлите“ са набелязали каре централни бранители, с които водят паралелно преговори. От Лудогорец разкриха единствено, че и двамата играчи от Примера са били титуляри в отборите си през миналия сезон.

„Орлите“ съобщиха на клубния си сайт вчера, че Паломино вече е играч на Аталанта. Аржентинският бранител премина успешно медицинските тестове и подписа своя договор.

„Целият екип на ПФК Лудогорец - футболисти, треньори, служители и ръководство желаят успех на Паломино в Серия А и му благодарят за приноса му към отбора. Всички сме убедени, че защитникът има необходимите качества да играе успешно в едно от най-силните първенства в света“, се казва в съобщението на клубния сайт.

С трансфера на Паломино Лудогорец направи изключителен удар, продавайки го за над 4 милиона евро на четвъртия в Серия А. Разградчани може да вдигнат сумата още повече, защото в договора има клаузи за мачове, както и за крайно класиране.Напиши коментар:


Публикувай