Last news in Fakti

25 Юли, 2017 01:00 994 0

Венгер: ПСЖ не може да вземе Санчес

  • санчес-
  • венгер-
  • арсенал-
  • псж-
  • неймар

"Затова парижани се насочиха към Неймар", допълни френският наставник на Арсенал

Венгер: ПСЖ не може да вземе Санчес - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер продължава да твърди, че Алексис Санчес няма да напусне през това лято каквото и да се случи. Той дори обяви, че чилиецът не е поискал да бъде продаден, каквито информации имаше и точно затова от ПСЖ гледат към Неймар.

„Алексис е искал да напусне? Не. ПСЖ не може да привлече Санчес и точно затова гледа към Неймар. Вече на няколко пъти казах, че Алексис ще остане при нас и затова съм спокоен“ заяви Венгер в Пекин.

„Намираме се в силна позиция във финансово отношение. Санчес има договор за още година и нямаме нужда от пари. Той ще бъде част от състава през новия сезон, а след това ще видим“ каза още той.

„Когато разполагаш с качествени и големи играчи не можеш да спреш спекулациите. Разочароващо е, но няма какво да направим. Възможно е дори и да е бил атакуван директно и това е проблем, с който обаче много трудно можеш да се бориш. Няма как да спрем агентите да говорят с шефове на клубове или с играчи. Случва се и до момента не е намерено решение“ изтъкна Венгер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА