Last news in Fakti

25 Юли, 2017 11:56 1 397 0

Номер на играч предизвика луд скандал в Арсенал

  • перес-
  • номер-
  • екип-
  • лаказет-
  • скандал-
  • трансфер

Лукас Перес е обиден на клуба - дали номера му на Лаказет

Номер на играч предизвика луд скандал в Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Арсенал Лукас Перес е обиден на клуба и иска час по-скоро да напусне. Английските медии разкриха, че 28-годишният футболист е останал крайно разочарован от това, че неговият номер 9 беше даден на новото попълнение Александре Лаказет. Испанецът е изразил недоволството си и е пожелал да бъде продаден.

Естествено, основната причина Перес да си търси нов отбор, е фактът, че не успя да се наложи на “Емиратс”. Преди началото на миналия сезон Арсенал плати на Депортиво Ла Коруня 17 млн. паунда, но нападателят почти не получи шансове от Арсен Венгер и сега има голяма вероятност да се върне на “Риасор”, откъдето са готови да му предложат договор за цели 10 години.

Лукас Перес е ядосан на шефовете на Арсенал и заради проваления му трансфер в Китай през зимата. Тогава той е бил убеден да остане с обещанието, че ще играе по-често, но това не се случи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА