Last news in Fakti

2 Август, 2017 23:00 2 439 3

 „Докторите“ от Кърджали с равенство 5:5 в Млечино

  • футбол-
  • среща-
  • лекари
 „Докторите“ от Кърджали с равенство 5:5 в Млечино - 1
Снимки: Гюнер Шюкри

Аматьорският футболен отбор на „Докторите“ от Кърджали с капитан д-р Тургай Мустафа, началник на отделение „Уши, нос и гърло“ в областната болница, гостува в ардинското село Млечино за приятелска среща с местния тим „Вардар“. Срещата се изигра във вторник в мултифункционалното игрище на Млечино и завърши наравно 5:5. Тя бе наблюдавана и от кмета на община Ардино Ресми Мурад.

 „Докторите“ от Кърджали с равенство 5:5 в Млечино

Головете за кърджалийци реализираха Мюрен Сали (3 гола) и Гюнай Али (2 гола). Точни за домакините бяха Айдън Ръфкъ (2 гола), Суат Неджби, Бирджан Ръфкъ и Суат Муса.

 „Докторите“ от Кърджали с равенство 5:5 в Млечино

През първата част млечинци, водени от капитана Алтънер Дурмушев поведоха с 3:1, но през второто полувреме „докторите“ успяха да се доберат до равенството след хеттрик на централния им нападател Мюрен Сали, кмет на Башево.

За състава на „Докторите” играха още травматологът д-р Ахмед Юсеин, а вратата пазеше очният специалист д-р Ерай Дурмуш.

 „Докторите“ от Кърджали с равенство 5:5 в Млечино

„Поздравявам домакините за спортменската игра и за добрата организация”, заяви капитанът на „Докторите“ Тургай Мустафа. Той уточни, че отборът се подготвя за приятелската среща срещу ветераните на „Верея“ от Стара Загора, която ще се проведе в средата на месец август.

След срещата се проведе „трето полувреме“ в местното заведение „Индже“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шпек Салам Народен

    1 0 Отговор
    Машалла.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.