1 078 2

Кокала: Ще съм дясната ръка на Аврам Грант

"Той иска да изчакаме, докато Левски не се раздели с настоящия си треньор", заяви Емил Велев

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Бившият треньор на Левски Емил Велев - Кокала призна, че ще се завърне на "Герена", ако треньор на "сините" стане Авраам Грант. Израелецът преговаря със собственика на Левски Спас Русев, а по неофициална информация, привличането му е почти уредено.

Велев е известен с приятелството си с Грант покрай годините си в Израел и първоначално бе спряган за поста, но след това се появи новина в израелска медия, че ще става треньор на местния Бней Шахнин.

Sport5.co.il потърси Кокала, който потвърди, че именно той ще е човекът, който ще помага на Авраам Грант.

"Ако той подпише с Левски, аз ще съм му помощник. Не сме говорили за пари или схеми на игра, но говорихме много в последните 48 часа. Иска да е ясно, че Левски си има треньор и докато не приключи отношенията си с него, трябва да изчакаме. Но аз ще съм дясната му ръка в Левски. Познаваме се от много години и отдавна искам да работя с него. Авраам е страхотен треньор и всеки може само да се учи от него.

Левски за последен път стана шампион през 2009 година с мен начело, а толкова дълга пауза без титла е недопустима. Това е славен отбор, който иска да печели шампионата всяка година и не се задоволява с второто място. Вярно е, че има и други силни отбори - Лудогорец и ЦСКА, но аз израснах в Левски и знам колко голям отбор е.

Чух, че ваши колеги са писали, че Левски не ме иска и че преговарям с Бней Шахнин. Това са лъжи. Не знам кой и защо ги измисля. Не съм говорил с никого от Бней Шахнин, това е истината", коментира Велев.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Анонимен
  Отговор
  1 18:58  02.08.17
  Само да питам, Аврам Грант с дясната ръка ли мастурбира?
 • skafeto.com
  Отговор
  2 02:09  03.08.17
  hahhaa

Напиши коментар:


Публикувай