Last news in Fakti

7 Август, 2017 10:57 1 159 0

Нова страница от сапунката "Кафу в чужбина"

  • кафу-
  • бордо-
  • лудогорец-
  • трансфер

Бразилският нападател този път е пред трансфер в Бордо

Нова страница от сапунката "Кафу в чужбина" - 1
Снимка: БТА/АР

Бразилският нападател на Лудогорец Джонатан Кафу е все по-близо до трансфер в Бордо, френските медии, сред които и авторитетният "Екип", твърдят, че сделката между разградчани и жирординците е на финалната права.

Вече стана ясно, че Лестър и Уест Хем се отказаха от привличането на Кафу. Представянето на бразилеца от началото на настоящата кампания е много незадоволително и той няма попадение за разградчани в първенството и еврокампанията до момента.

Във Франция споменават, че жирординците имат сериозна конкуренция за подписа на Кафу от страната, както и на водещи клубове от Апенините и такива от Англия. Тимът от Югозападна Франция, известен с хубавото си вино, има за задача да запълни празнината, оставена от преминаването на Адам Юнас в Наполи през това лято.

Те удариха на камък с атакуващия играч от Флуминензе Уелингтън Силва, който не покри медицинските тестове. Още едно предимство за осъществяването на сделката е, че Кафу притежава български паспорт, което означава, че няма да заема място на играч извън ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА