Last news in Fakti

29 Август, 2017 11:28 706 0

Левски преговаря със сръбско крило

  • труич-
  • русев-
  • преговори-
  • левски

Спас Русев провел разговори с мениджъра на Никола Труич

Левски преговаря със сръбско крило - 1

Левски е на път да намери търсеното попълнение по крилата. „Сините“ са в напреднали преговори със сърбина Никола Труйч, който в момента е свободен агент. Лично собственикът на клуба Спас Русев се е заел със задачата да привлече 25-годишния футболист на „Герена“, информира „Дневник“. Според информацията бизнесменът вече е имал разговори с мениджъра на Труич, а развитие се очаква до края на седмицата.

Никола Труич е бивш играч на Партизан, Телеоптик, Смедерево, Апоел Акре, Напредак (Крушевац), а за последно беше част от Войводина (Нови Сад). Бившият национал на Сърбия във възрастови групи до 17, до 19 и до 21 години в момента е без клуб. През лятото той напусна Войводина след отпадането от Ружомберок в Лига Европа. След този мач възниква проблем между крилото и агитката на тима от Нови Сад. При разправията Труич е хванат за врата от тартора на феновете Слободан Милутинович. Лидерът на агитката е започнал да души футболиста, а неговият брат е ударил Труич по главата. След това Никола Труич отказва повече да играе за Войводина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА