Last news in Fakti

1 Септември, 2017 15:57 3 476 8

Рекордно наказание за Алонсо на „Монца“

  • алонсо-
  • honda-
  • смяна-
  • двигател-
  • наказание-
  • формула 1-
  • mclaren

Връщат испанеца с 35 места на старта в Гран При на Италия

Рекордно наказание за Алонсо на „Монца“ - 1
Снимка: БТА/АР

Фернандо Алонсо получи рекордно голямо наказание за Гран При на Италия, което ще се проведе на „Монца“ в неделя. Испанският пилот на Макларън ще бъде върнат с 35 места на стартовата решетка, независимо кое място заеме в квалификацията.

Това стана факт, след като механиците на тима поставиха в болида на Алонсо новата версия на двигателя на Honda. Освен това други компоненти по колата му бяха заменени за девети, седми, шести или пети път.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    10 7 Отговор
    Това значи ли, че ще отброят 37 стартови места, физически на пистата, или че ще го пуснат от последно място? Вотри вариант е ок. Но ако отброят 35 места той ще стартира десетки метри след последния болид. И по-добре така, да тестват евентуално по-добър вариант на двигател, отколкото да крета със старото и неработещо чудо. Видя се, че може да кара и да се бори, но му трябва двигател. Ако сложат на мерцедес от идната година вероятно ще е претендент за стълбичката.
  • 2 галфонсо

    8 7 Отговор
    да бе,той е вечния претендент.Само че макларън ще направят кола,ама той няма да е там:))Хехе,аре бегай!
  • 3 benji

    16 2 Отговор
    Стискам палци за Алонсо и Хонда, дано се върнат в играта.
  • 4 HF Integrale

    9 1 Отговор
    Не знам как ще го пуснат да стартира, но ако двигателя е добър допускам да настигне повечето коли та даже да финишира в десетката някъде.
  • 5 Галфонсо

    10 2 Отговор
    По-стара снимка нямахте ли?
  • 6 Рlovdiv

    5 2 Отговор
    В Белгия преди седмица имаше пилот с 65 места наказание, така че не виждам кое му е рекордното в случая?!...

    Коментиран от #7

  • 7 Чичу Ади

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Рlovdiv":

    Рекордно е за Алонсита, колега. Пък и нали трябва да се прочете статията. Аз преди време му симпатизирах, но след сезон '07 съм тотално разочарован. Беше в най-добрата кола тогава Макларън и заедно с Хамилтън спориха за титлата. Тъй като не го фаворизираха, онзи започна да мрънка и в края на сезона избяга като еВан п...л. Последваха няколко посредствени сезона във Ферари, в които също разполагаше с много добър болид, но нали не беше най-добрия, все се оправдаваше. Сега взима по 40 милиона от Хонда и не спира да плюе. Той да не очакваше, че Хонда след 5-6 години извън играта ще дойдат и ще започнат да мачкат? Т.е. хем взе парите, хем искаше да му дадат най-добрата кола, че да стане шампион..... пък той явно по друг начин не може да се пребори за титлата. Всички помним двете му титли в Рено, еквивалентни на тези на Фетел в Ред Бул. Хамилтън поне имаше сериозен съперник в лицето на Розберг при доминацията на Мерцедес. Алонсита и Фетел имаха някакви тираджии за съотборници тогава. Като е толкова добър пилот, да остане и да стиска зъби. Нито е толкова стар, нито колата му е толкова слаба. Набил на макс прилепянето и само реве за скорост на правите. Рено също не разполагат с конкурентен двигател, но Рикардо записва победи и подиуми нон стоп и не съм го чул да се оплаче от колата и двигателя.
  • 8 ха ха

    1 1 Отговор
    Галфонсо ще му е последен сезон във формулата.Никой не го ще от големите а той плюе непрекъснато Хонда.