Last news in Fakti

2 Септември, 2017 11:22 14 231 3

Репортер на БНТ загуби съзнание след победата над шведите (ВИДЕО)

  • репортер-
  • журналист-
  • съзнание-
  • швеция-
  • димитър бошнаков-
  • видео

Репортерът вече е в добро здраве

Репортер на БНТ загуби съзнание след победата над шведите (ВИДЕО) - 1
Снимка: БНТ

Репортерът на БНТ Димитър Бошнаков загуби съзнание след победата на България над Швеция с 3:2 в световна квалификация.

След двубоя той взе интервю от вратаря Пламен Илиев, но поради силно вълнение загуби съзнание по време на прякото включване. Той бе един от първите журналисти, които интервюираха националите след забележителната победа.

От Българската национална телевизия обявиха, че за щастие всичко е наред с него и той продължава възстановяването си. „Искам да благодаря на всички, които ми звъннаха и писаха, за щастие всичко е наред“, заяви Бошнаков.

БНТ благодари на дежурните медици от Центъра за спешна медицинска помощ и на лекарите на двата отбора, които първи оказаха помощ на място на репортера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЪЛГАРИН

    20 2 Отговор
    Горкото момче, трябва незабавно да му изследват мозъка, в най-добрият случай е бил с комоцио без да знае и силните светлини, бързодвижещи се картини и т.н. са дали реакция, но може да е много по-сериозно - от епилепсия до разсейки в мозъка, а като му гледам и двете бабунки на лицето, работата не е на добре. Ако има проблеми с мозъка не бива да се товари, по-добре да работи зад кадър и да не се излага на силна светлина, това само още повече ще товари мозъка му. Горкият!
  • 2 АХЪ

    8 1 Отговор
    Горкия, трябваше по-рано да се усетят колегите му
  • 3 Георги

    8 1 Отговор
    Горкото момче много кофти ми стана ....
    Дано всичко да е наред.
    Скорошно оздравяване.