Last news in Fakti

4 Септември, 2017 16:42 5 824 34

Пулев: Джошуа няма шанс срещу мен!

  • джошуа-
  • пулев-
  • бокс-
  • световна титла

"Това ще бъде мач без прегръдки", категоричен е българският боксьор

Пулев: Джошуа няма шанс срещу мен! - 1
Снимка: БТА/АР

Кубрат Пулев коментира предстоящия мач за световната титла срещу Антъни Джошуа. Кобрата обяви, че британецът няма да има никакъв шанс.

Пулев публикува мнението си в своята официална страница във „Фейсбук“, където и потвърди, че срещата ще бъде на 28 октомври в Кардиф.

"Антъни Джошуа е страхотен и опасен съперник. Но неговият стил пасва перфектно на моя", споделя Кубрат Пулев преди битката за световната титла в тежка категория на 28 октомври в Кардиф.

"В бокса стиловете на боксьорите диктуват срещата между тях. В тази битка няма да има много прегръдки, ще има здрав бокс", категоричен е Пулев - носител на Интерконтиненталния пояс на WBA и официален претендент за световната титла.

"Подготовката ми върви много интензивно, заради краткото време, с което разполагам. Ще бъда напълно готов, когато се кача на ринга. Така, че той да няма никакъв шанс срещу мен", допълва Кобрата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шпек Салам Народен

    48 6 Отговор
    ..."Така, че той да няма никакъв шанс срещу мен", допълва Кобрата."...

    Ето така създават интриги журналистите.
    Какво е казал човекът и какво му е удобно да каже журнаристът...
    Къде по-точно Кобрата е казал,че Джошуа няма шанс срещу него?!
  • 2 Гост

    45 19 Отговор
    Ако стилът ти на игра беше като неговия тогава нямаше да ти е проблем да биеш Кличко. Шмешка
  • 3 внг

    30 13 Отговор
    айде продължавай напред
  • 4 Васил Кунчев

    30 9 Отговор
    Коврата не го знам на какво е, но трябва да е много токсично... Джошуа гледа да опупа още няколко противника за да натрупа опит и ще се оптрави към САЩ. Там вече ще направи много пари за мача с Уайлдър. Понеже допуска да изгуби този мач, сега е момента да се пребият Коври, Моври и други горски феи....
  • 5 велислав

    50 11 Отговор
    Тоз Пулев да е щастлив, че ще яде бой и ще спечели много пари. Хората бачкат и не им плащат.
  • 6 турбо

    53 9 Отговор
    Бая глупости издрънка и преди мача с Кличко, впоследствие продължи напред.
  • 7 воин

    28 15 Отговор
    Само празни приказки на кобрата щте му отупат прахта.
  • 8 Боксьор

    29 20 Отговор
    Пулев ти си дебела бавнодвижеща се, която няма да издържи и 3 рунда срещу това толкова подготвено пълно със сила и техника момче. Ти си просто един пенсионер който се задъхва и го знаеш, но разбира се какво друго ти остава освен големите приказки и разбира се паричките които толкова много жадуваш :)
  • 9 ебльо

    31 23 Отговор
    кобрата ,не зная дали има шанс да го бие ,но да внимава негрото да не набара андреа ,че лошо и се пише тоя черен чеп ще я разпори кат таранка,както ги пори митьо пищова ,че и по лошо ще забрави за кобри за пайнер за всичко само една черна мамба ще и е пред очите и в някои други части на тялото
  • 10 аасдас

    27 10 Отговор
    те германците първи ще заложат пари срещу него ясна е тя..
  • 11 Бесен Язовец

    35 13 Отговор
    Това не е Биад момче и не си на масата с мишлетата и да ги дрънкаш тия приказки пълен мишок тоя път ще припада със сигурност.
  • 12 Спиро

    40 3 Отговор
    Мале, Брате Кубрате, българин съм и ще ти стискам палци.
    Надявам се да победиш, но право да си кажа малко ме притеснява изхода на мача.
  • 13 Геро

    25 5 Отговор
    Жалко, че има някои физически дадености, но пустия му мързел, алкохол и нощен живот са му изписани на толума! Стягай се Ковра, че голям срам ще берем! Има големи шансове Коврата само че, трябва режим, диета и здрави тренировки по 5-6 часа на ден и евентуално Джошуата да го удари през просото: алкохол, наркотици и к..ви и да за..е всякакви тренировки. Малко вероятно е да се случи, което и да е от тези неща, но все пак знае ли човек!?
  • 14 Българче

    21 7 Отговор
    Даваи кобра ние сме с теб пък каквото стане.Българите сме глупави хора не ценим когато някои българин е постигнал нещо

    Коментиран от #15

  • 15 Скорпион29

    14 9 Отговор

    До коментар #14 от "Българче":

    Като Шоп на свадба се цепи и заканва

    Коментиран от #17, #28

  • 16 Vasik Atanasova

    6 4 Отговор
    майка моя
  • 17 Vasik Atanasova

    8 5 Отговор

    До коментар #15 от "Скорпион29":

    ой ще ме спукаш от смях хахахахаххаха
  • 18 Къртев

    10 4 Отговор
    Браво на Кобрата. Желая му успех, а на всички, които му се подиграват да са живи и здрави.
  • 19 Гост

    3 5 Отговор
    Конъре.. Конъре . Да не те сподели съдбата му хаха
  • 20 жошла

    17 4 Отговор
    пулев дано останеш жив !!@
  • 21 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    6 1 Отговор
    Ала бала ела ме ритни хахахахах
  • 22 ддд

    10 2 Отговор
    Май Пулев пак ще пада по дупи и ще се пули! Важното е да продължава напред.
  • 23 Андреа

    14 3 Отговор
    Андреа иска негъра чисто гол.
  • 24 гощо

    6 3 Отговор
    Как един не каза нещо хубаво!!!! Толкова ли мразите този български спортист!?!?!

    Коментиран от #25, #26

  • 25 Геро

    13 2 Отговор

    До коментар #24 от "гощо":

    Никой не го мрази, напротив горди сме, че е стигнал до тук! Въпроса е, че има потенциала и може да стане шампион, но няма да го направи защото не може да се отърве от пороците и го мързи да тренира! Вижте Джошуа и Кличко преди мача как изглеждаха- без грам излишна мазнина в перфектна физическа форма! От самолет се виждаше, че са вложили всички сили в подготовката! Ако до тях застане нашия Пулев няма как да не ви мине през акъла, че тоз човек яко набива шкембе и бира! Сега някой веднага ще скочи и ще каже, че в бокса няма значение как изглеждаш- да, може и да няма, но това как изглежда показва колко се постарал в подготовката! Какъвто и талант да имаш, ако не спазваш режим, диета и ако не тренираш на предела няма как да постигнеш успех!

    Коментиран от #30

  • 26 ОпОп

    11 1 Отговор

    До коментар #24 от "гощо":

    Никой не го мрази. Само, че говори глупости. Пулев така говореше и за мача с Кличко, после ръкавиците му били виновни, тва му било виновно, онова също. С тази разлика, че Кличко беше доста опитен и гледаше да направи някакво шоу. Иначе 2 нок дауна още в първия рунд ...
    Джошуа няма този опит и като нищо да го приключи рано-рано. За жалост Пулев НЯМА НИКАКЪВ ШАНС.
    Просто до сега (мое мнение) на Кобрата му се падаха като цяло по-посредствени противници и имаше късмет да стигне до тук. Да добър спортист е, но срещу А. Джошуа ... резултата е ясен.
  • 27 Morgoth

    7 2 Отговор
    Оставете човека да се надъхва и да надъхва публиката. В тежката категория един удар може да бъде решаващ, затова макар и да е много малко вероятно нашето момче може и да излезе победител. Ако обаче не си вярва вероятността за това става още по-малка.
  • 28 Българин

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "Скорпион29":

    Не е казал,че няма да има шанс,прочетете статията...!Толкова сте прости и коментирате без дори да сте прочели.Медиите пишат глупости не го ли разбрахте???
  • 29 Гост

    6 2 Отговор
    На чалгарчето ще му изкъртят зъбите
  • 30 гостенче

    1 4 Отговор

    До коментар #25 от "Геро":

    АКО, но само АКО разбираше поне малко, щеше да знаеш, че количеството мазнини е за културистите дето се изпъват като жартиери на сцената и освен вода в тях друго няма.
    На един боксьор не са му нижни големи мускули за да ти смачка физиономията (справка Фюри, Марсиано и др.). Мускула е нещо което поглъща много кръв и шанса да те измори още в 5-тияа рунд е много голям. Видяхме как Джошуа беше взел дал още в 6-тия срещу Кличко. Факт е и не се отрича че е страшна машина вкл. Кличко, който също е добре оформен но не е с физиката на Джошуа.
    Нашия носи на бой и ако стигне до 5-6ти рунд ще поизравнят позициите.

    Иначе тактиката на джошуа е до 4-5 рунд да приключва мача.

    Коментиран от #31

  • 31 Геро

    1 2 Отговор

    До коментар #30 от "гостенче":

    Да си видял някъде да говоря за мускули? Говоря за едни 20+ % мазнини, които говорят за лоша физическа подготовка и лоша храна! Я, като си толко отворен кажи ми някой шапион със шкембе, че нещо не се сещам!?

    Коментиран от #33

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "Геро":

    Я виж една от трите загуби на Кличко.
  • 34 Колега

    2 0 Отговор
    В телевизионно интервю преди време каза че Желязния Майк е Холивудски продукт , после каза че Кличко е жена , гледаме те как лакействащ по разни телевизионни предавания на Бойко Борисов вживявайки се като патриот и като социолог . После се показваш като Батман в детските дискотеки вадейки езици на на пианиците .Видяхме те и да хвърляш гибеци с чалгаджийки по морето . Мутрееш.,и обичаш да те виждат в компанията на бандити а в същия момент говориш за политика и за бедния и истрадал български народ . Излизаш на ринга като войвода с 100 гайди а същото време щракаш с пръсти на песните на Андрея . Сега пък най новото че Джошуа няма никакъв шанс срещу Теб. Кобра , Кубрате ....вече Ни обърка съвсем . Сигорно пак ще обличеш яморлука и ще развяваш байрака вживявайки се в ролята на Багата ... но гледай да не ни изложиш този път . Желая ти късмет