Last news in Fakti

19 Септември, 2017 14:57 1 324 3

Любо Пенев ще бута Боби Михайлов от БФС

  • пенев-
  • михайлов-
  • бфс-
  • конгрес-
  • избори

Легендата ще се кандидатира за президент на футбола ни

Легендата на ЦСКА и на българския футбол Любослав Пенев ще се кандидатира за поста президент на БФС на конгреса на централата през февруари догодина, пише Gol.bg. Пенев в момента е треньор на втория отбор на Валенсия, но по-късно през есента се очаква официално да обяви кандидатурата си, както и от кой клуб ще бъде издигнат.

Пенев има амбицията да стартира и дискусия в обществото за промените, които са наложителни в българския футбол, както и най-наболелите проблеми.

За момента е ясно, че актуалният президент на централата Борислав Михайлов ще се кандидатира за нов мандат, което е и най-очакваното предвид позициите, които заема. Непотвърдена е информацията за още една кандидатура за президентския пост на БФС. Не е изключено да става въпрос за Наско Сираков.

Управленският опит на Любо Пенев се свързва с период като президент на ЦСКА, когато смени на поста Илия Павлов. Бил е треньор на ЦСКА, на Литекс, на националния отбор на България, откъдето си тръгва заради равенство в София с Малта (1:1).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пфх

    3 0 Отговор
    А дано да го махнат тоз перукан ...
  • 2 Патриот

    1 0 Отговор
    Дано смени Перуката!
    Тая Перука съсипа българският футбол.
  • 3 борислав

    1 0 Отговор
    Шефът и членовете на БФС НЕ ТРЯБВА ДА СА ФУТБОЛИСТИ или спортисти.По примера за участие в отборите на всякакви чужденци да се обяви открит конкурс за изборната длъжност в рамките на евросъюза.