Last news in Fakti

30 Септември, 2017 01:00 1 196 0

Звездата на Манчестър Сити катастрофира

  • серхио агуеро-
  • манчестър сити-
  • контузия-
  • катастрофа-
  • амстердам

Футболистът е аут за четири седмици

Звездата на Манчестър Сити Серхио Агуеро претърпя пътен инцидент и няколко седмици ще бъде извън терените, съобщи Goal.com.

29-годишният аржентинец е най-добрият футболист на „гражданите“, вкарвайки седем гола в последните осем двубоя на тима от Острова.

Той е претърпял инцидент в Амстердам, където е бил на концерт на колумбийския певец Малума. След края на шоуто футболистът се качил на такси на път за летището, но автомобилът се ударил в стълб.

От Манчестър Сити потвърдиха за инцидента, в резултат на който Серхио Агуеро е със счупени ребра. Той може да е извън строя за два месеца.

Манчестър Сити започна силно сезона в английското първенство, записвайки пет победи и едно равенство от началото на шампионата. Головата разлика на тима е 21:2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА