510 2

Моци и Кешерю ще ритат за Румъния

Играчите на Лудогорец с повиквателни за контролите с Турция и Холандия

Иво Стойнев

Селекционерът на националния отбор на Румъния Козмин Контра обяви имената на състезаващите се в чужбина 22 играчи, на които вероятно ще разчита в предстоящите две контролни срещи срещу Турция и Холандия.

Сред избраниците на 41-годишния специалист са и двамата играчи на Лудогорец – Козмин Моци и Клаудиу Кешерю. Северните ни съседи приемат Турция в Клуж-Напока на 9 ноември, а пет дни по-късно играят с „лалетата“ на „Арена Национала“ в Букурещ.

Румъния


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • компетентен
  Отговор
  1 16:03  24.10.17
  Някои футболни специалисти споделят мнението: че като играят повече чужденци в отборите, няма да има място за българските юноши. Които е талантлив и кадърен ще го викат в национала и в чужди отбори ще бъде търсен. Пресен е примера с двамата румънци Моци и Кешерю. Във България има много отбори и на всеки може да се даде шанс. Но тези със връзки искат да бъдат титуляри и мястото да им се пази. От такива връскари и чеп за зеле не става. Във много отбори в ЕС има над 15 чуждестранни качествени футболисти. Повечето ги натурализират и играят за националните тимове. Това е правилният път. Но трябва всеки отбор да има футболна школа.
 • РЕАЛИСТ
  Отговор
  2 16:16  24.10.17
  След като играят добре ще ги викат в национала на Румъния. Но Българският Национален отбор се превърна в семеен на фамилия Михайлови. Затова Лотар Матеус напусна като треньор и футболистите не искат да играят. Заради синчето много кадърни вратари не стигнаха до национала. Добре че в Левски се утърваха от него. Нека да играе в чужбина.

Напиши коментар:


Публикувай