Last news in Fakti

15 Ноември, 2017 13:58 779 2

Марадона се предложи на Аржентина

  • марадона-
  • аржентина-
  • треньор-
  • статистика

"Искам да се върна", написа легендата в „Инстаграм“

Легендарният аржентински футболист Диего Марадона прояви желание да се върне като селекционер на националния отбор на родината си. Той изрази недоволството си от загубата на „гаучосите“ с 2:4 от Нигерия в контролна среща, играна в Краснодар.

В подкрепа на своите качества като треньор Марадона извади статистика на селекционерите на Аржентина от 1974 година насам. Според нея той има най-голям процент победи от всички специалисти в листата – 75%.

„Кой има повече победи от мен? Дайте да направи изводи. Възмутен съм, че определени хора рушат нашия престиж. Момчетата не са виновни за това. Искам да се върна в националния отбор“, заяви Марадона на профила си в „Инстаграм“.

57-годишният Диего Армандо Марадона беше начело на националния отбор на Аржентина в периода 2008-2010 година. На Мондиал 2010 под негово ръководство „гаучосите“ стигнаха до четвъртфиналите, където загубиха от Германия с 0:4.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИКВОЧА

    1 0 Отговор
    ЕДИН ОТ БОГОВЕТЕ НА ИГРАТА ФУТБОЛ -ПОКЛОН.
  • 2 кока ина

    0 0 Отговор
    Да се предложи на Фидел Кастро нали бяха първи дружки