1 465 7

Не приеха кандидатурата на Любо Пенев за президент на БФС

БФС още няма регистър", заявиха от Черногорец (Ноевци)

Иво Стойнев

Кандидатурата на Любослав Пенев за президентския пост в БФС бе издигната официално тази сутрин. Представител на аматьорския Черногорец (Ноевци) пристигна в 10:30 часа пред националната база в Бояна с уведомително писмо за кандидатурата на "Ел Голеадор". То обаче не бе прието в канцелариите на съюза поради административна пречка. Ето какво каза човекът от Черногорец:

"Не ни приеха писмото, защото не са готови - нямат регистър. Това нормално ли е? Днешната дата е избрана символично. Това е писмо за намерението за кандидатиране на г-н Любослав Пенев. Човекът е професионалист и ще работи за благото на българския футбол. Като мине Изпълкома, ще внесем документите. Но в БФС не са готови. Това е безхаберие. Издига го футболен клуб от аматьорския футбол - издига го Черногорец (Ноевци).

Амбицията на Любо Пенев е да оправи футбола. Ще имаме инициативен комитет, ще имаме пресконференция. Все още не сме говорили с ЦСКА и Левски. Накрая народът ще ги измете. Хората убедиха Любо Пенев да се кандидатира, няма никакви кръгове. Красен Кралев е доволен от работата на Борислав Михайлов? Вие сериозно ли го говорите това? Вътре в БФС е анархия. Нямат регистър, а идва конгрес", каза представителят на Черногорец пред медиите.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иванчо
  Отговор
  1 11:20  17.11.17
  Дано след като си оправят реигстърната система в БФС и кандидатурата на Пенев бъде приета, да бъде и избран за президент. Това е човекът, който може да оправи нещо. От една страна, има качествата, а от друга - не му пука от никой. Затова тойтрябва да спечели !
 • Абе ни съ бутай бе
  Отговор
  2 11:22  17.11.17
  Любо е недоразвит простак с огромно самочуствие, със сигурност ще се обижда и сърди, ще има скнадали, обидни изказвания, накрая ще го изгонят ..... няма смисъл да се кандидатира, все едно аз да се кандидатирам за президент
 • Насо
  Отговор
  3 11:25  17.11.17
  Нека има промяна. Може да стане малко по-добре. За по-зле надали няма на къде повече.
 • Гост
  Отговор
  4 15:18  17.11.17
  Административна неуредица не може да бъде причина да се откаже достъп до кандидатура или услуга. Да се оправя чиновника и съотвентата институция. Гражданинът е спазил срока. Също така не може да се връщат документите заради грешки. Може да се издаде предписание за остраняване на неуредиците в срок.
 • Гонзо
  Отговор
  5 21:02  17.11.17
  Тоз пуяк ли беше великият готвач на супи? Безмозъчен пундьо!
 • гощо
  Отговор
  6 08:53  19.11.17
  Любо Пенев автоматично значи Б.Борисов!!!! Но нека има промяна може да е за добро! По зле няма на къде да е!
 • Шаран БГ
  Отговор
  7 08:39  20.11.17
  Няма страшно! Я оправи футбола, я-не --- ние ще "духаме супата"!

Напиши коментар:


Публикувай