754 1

ЦСКА обвини свой играч в уреждане на мачове

От клуба обявиха истината за Петрус Бумал

Иво Стойнев

ЦСКА отговори на нападките на Петрус Бумал. Футболистът неведнъж се оплака, че е бил заплашван от ръководството, както и че са се опитали да фалшифицират договора му.

Ето какво обясниха от клуба:

Армейци,

поради зачестилите атаки от страна на бившия футболист на ЦСКА Петрус Бумал, ръководството е длъжно да внесе следните уточнения:

Досега запазвахме добрия тон в желанието си да не накърняваме неговото достойнство и не отговаряхме на некоректните му атаки. Истината обаче е следната:

ЦСКА не пожела да активира клаузата му за продължаване на договора заради хроничната контузия на глезена, която нерядко го принуждаваше да пропуска тренировки или да бъде сменян принудително по време на срещите.

И ако това е основателна причина, то другата е направо за съд. Имахме достоверна информация, че футболистът е имал нерегламентирани контакти с разни субекти, касаещи изхода и феърплея на някои наши важни мачове. Разбирайте го както искате, но ние бяхме крайно разочаровани от действията му и именно това повлия да не подновим договора, макар документално да бяхме изрядни.

Относно приказките за условията по българските стадиони сме съгласни, че не всичко е наред, но нека той си припомни първо къде и как тренират сънародниците му от Камерун, които, да ни извинява, но те няма как да са критерий и пример за нас.

От ръководството

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Шаран БГ
    Отговор
    1 08:19  22.11.17
    Голям праз ! Някой хора уредиха ограбването и продажбата на България и КВО ???

Напиши коментар:


Публикувай