597 2

Остана само един кандидат за базите на ЦСКА

Документите са подадени от спортния директор на "червените" Пламен Марков

Иво Стойнев

Едно дружество е подало документи за участие в процедурата за отдаване под наем на ст. "Българска армия" и спортно тренировъчна база "Панчарево". Това обявиха официално от Министерството на младежта и спорта.

До 17.00 часа на 11 декември 2017 г., когато е крайният срок, определен от условията за провеждане на конкурса за отдаване под наем на ст. „Българска армия“ и спортно тренировъчна база "Панчарево", едно дружество е подало документи за участие в процедурата, обявена от "Сердика спортни имоти" ЕАД. Документите са подадени от ЦСКА-София чрез спортния директор Пламен Марков. В срока, определен от документацията, същото дружество е превело изискуемия депозит за участие в размер на 100 000 лв.

Документацията за участие в процедурата е била закупена от две дружества – ЦСКА-София и ФК ЦСКА 1948.

Съгласно общите условия за провеждане на процедурата, на 13 декември 2017 г. от 11.00 часа в открито заседание комисия от 5-ма членове, определена със заповед на изпълнителния директор на "Сердика спортни имоти" ЕАД, ще отвори документите, за да определи дали ПФК ЦСКА-София отговаря на условията за допустимост.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Армеец
  Отговор
  1 11:27  12.12.17
  Защо под наем? Кога най-после армейците ще получат от държавата това, което им се полага? Защо в цялата държава само ЦСКА ще плаща наем за базите си, а на всички останали отбори базите и стадионите са им дадени безвъзмездно от държавата и дори данъци не плащат, а какво остава да плащат наем.
 • Я изкарай Гано
  Отговор
  2 12:47  13.12.17
  Държавната машина си има едни лостчета за финансиране на политическо- олигархичният елит. От време на време впрягат сили и обръщат джобовете на забравилите да си платят лептата Гриша Ганчев, Марешки, Прокопиев, Диневи, Божков, Едрев и други знайни и незнайни. Само Валентин Златев явно е достатъчно щедър!

Напиши коментар:


Публикувай