715 1

Краси Балъков взима властта в Етър

Станислав Генчев остава начело на отбора от Велико Търново

Иво Стойнев

Красимир Балъков ще получи изключително голяма власт в Етър, но няма да е треньор на отбора, пише „Тема Спорт“. Начело на тима от Велико Търново остава Станислав Генчев.

Бала ще заеме пост, който ще бъде формулиран като спортен директор или като главен мениджър. Той ще има основна роля в спортно-техническия процес, ще има последната дума по селекцията и подготовката на тима.

Легендата на българския футбол ще седи и на треньорската скамейка по време на мачовете. Не е изключено през пролетната част от шампионата треньорът Станислав Генчев да използва неговия лиценз, а не както беше до момента – този на Иван Вутов, който най-вероятно ще напусне.

Не е изключено да си тръгне и друг от асистентите на Генчев – Мирослав Иванов-Деко. Илиян Киряков и треньорът на вратарите Калоян Чакъров ще останат.

Официално новината за промяната при „болярите“ ще бъде обявена утре. За 13:00 часа в четвъртък е насрочена пресконференция на стадион „Ивайло“. Вчера Балъков е имал среща с част от клубната управа на „виолетовите“. Част от разговорите е била договорка, че легендарният футболист ще може да напусне при първата изгодна оферта от чужбина.

Стана ясно, че е планиран лагер в Анталия с 4 контроли. Ще има поне още три проверки у нас преди подновяването на първенството.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Капитана
    Отговор
    1 13:57  04.01.18
    Ф-К"Етър" е селски отбор,за да се наложи в "А" група трябва да има стабилен собственик с доста кинти и да се купуват чужди играчи,които макар и от слаби и втородивизиони тимове в чужбина играят по добре от нашите.Просто в момента в България с това поколение което се разполага не може да попълни клубовете и просто няма качествени играчи.За всичко това е виновно "Новото Време" което съсипа ДЮШ и целия спорт като цяло не само футбола.След 2004г. това поколение футболисти,които бяха тогава,скоро няма да има такива кадри.Който и да бъде спортен директор на "Етър" без кинти и талантливи футболисти няма как да се получи.Уважавам Балъков,доста добър футболист,но какво да направи човека,като не разполага с качествени футболисти.Все пак им пожелавам успех в шампионата и да са на по предни места в класирането.Също и успехи за Бала!!! Нека да има възраждане на футбола и в провинцията.

Напиши коментар:


Публикувай