1 326 4

Кралев за базите на ЦСКА: Всичко бе ясно и прозрачно

Министърът написа съобщение в социалните мрежи

Иво Стойнев

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев коментира ситуацията с базите на ЦСКА и стадион "Българска армия", като пусна съобщение в социалната мрежа "Фейсбук". Кралев написа, че всичко е било ясно и прозрачно, като целта, която е имала министерството е била, да разчитат на някой, който ще прави инвестиции в базите.

"Добре започнахме годината в Министерството на младежта и спорта. Днес присъствах на подписването на договора за наем на ст. "Българска армия" и спортно-тренировъчна база "Панчарево" между изпълнителните директори на ПФК ЦСКА-София ЕАД Трифон Попов и на "Сердика спортни имоти" ЕАД Мариана Петрова. На събитието, което се състоя в "Музея на спорта" в сградата на националния стадион, присъстваха и легендите на ЦСКА, които са и част от ръководството на отбора - Димитър Пенев, Пламен Марков и Джони Велинов.

Надявам се по този начин да решим дългогодишен проблем. Нашето желание беше да намерим сериозен партньор, на когото да разчитаме да направи инвестиции в базите. Конкурсът, който проведохме беше ясен и прозрачен. Горд съм, че спазвайки законите, запазихме и обществения, и държавния интерес, и успяхме да зарадваме феновете ЦСКА", написа Красен Кралев.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гого
  Отговор
  1 23:59  05.01.18
  Състезание с един кон? Евала Министре, как го измисли! Или те други отговарят за тази работа?

  Коментиран от #4

 • someone
  Отговор
  2 14:08  06.01.18
  прозрачна корупция беше всичко, конкурс с вашия аркадаш Ганчев,който за 10 години трябва да инвестира упомрачителната сума от 1 милион, смешки пълни.
 • Ads
  Отговор
  3 22:45  06.01.18
  Повече от ясно...
 • Лост
  Отговор
  4 10:32  08.01.18

  До коментар #1 от "Гого":

  Е как да го измисли? Ти в коя държава живееш, как се правят обществените поръчки на ГРОБ? Ми те всички са състезание с един кон, в най-лошия случай два коня на един собственик.

Напиши коментар:


Публикувай