1 779 3

Срам! Играч на Лудогорец преби 68-годишен

Върджил Мисиджан си докара проблеми със закона

Иво Стойнев

Една от звездите на Лудогорец Върджил Мисиджан си навлече сериозни неприятности в родината си Холандия. Бързоногият футболист е заподозрян в нападение на 68-годишен мъж на паркинг в град Розенал. Вследствие на спречкването пострадалият е с двойна фрактура на глезена и нарaнявания на лактите.

24-годишният играч пък е бил арестуван, но впоследствие е бил освободен от ареста. В момента срещу него тече производство, като на 30 март Мисиджан ще бъде изправен пред съда в Бреда.

"В момента тече разследване. Клиентът ми е заподозрян. Само мога да кажа, че според свидетелските показания той е действал при самоотбрана", разкрива пред bndestem.nl адвокатът на Мисиджан.

Версията на потърпевшите е по-различна. Съпругата на Рон ван Акелиен разказва, че той с нищо не е провокирал Мисиджан и отрече твърденията на свидетели, че футболистът е бил обиждан на расистка основа.

"Съпругът ми учтиво го помоли да си премести колата, тъй като запречваше пътя. В отговор другият мъж свали очилата си и го удари. Моят съпруг с нищо не го беше провокирал. Травмата му е сериозна. Лекарите бяха шокирани, след като видяха глезена му. Извършителят на това деяние е знаел какво върши. Явно е бил професионалист", разказва жената.

"Лекарите бяха шокирани. Извършителят трябва да е знаел точно какво прави. Било е професионално направено. Съпругът ми има мебелен магазин от 1974 година. Той е под къщата до входа на комплекса. Автомобилът ни е отзад. Трябва да минеш през портата, за да излезеш".

"Няколко души използват изхода, но за жалост често се случва хората да паркират автомобилите си отпред. Това се случи в петък вечер. Видях и веднага обясних от прозореца, че съпругът ми трябва да мине оттам. Но шофьорът каза, че ще отнеме само две минути и отказа да премести колата."

След мелето полицията е арестувала Мисиджан, който е разпитан и после освободен. “Изслушахме го и след това го освободихме", обяви говорител на полицията.

Холандия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • домуз ефенди
  Отговор
  1 15:22  09.01.18
  Интегрирали са го сполучливо, сега берат дивидентите !
 • Прост от село
  Отговор
  2 19:14  09.01.18
  Е, след толкуз години в българия, как да не прехване табиетите на бг. футболистите?...
 • Zax
  Отговор
  3 20:35  09.01.18
  Как няма да го освободят! Нали е негър! Иначе ще съди полицията за расизъм!

Напиши коментар:


Публикувай