23 Февруари, 2018 15:02 1 857 0

Румънец поиска разговор с Делио Роси

  • рошу-
  • роси-
  • разговор-
  • група-
  • резерва-
  • левски

Нелуц Рошу недоволства от решенията на треньора на Левски

Солидната селекция на Левски ще даде възможност на Делио Роси за ширина на състава, но вероятно ще започнат и проблемите. Първият от тях е недоволството на Нелуц Рошу. Румънецът е твърда резерва и дори остана извън групата за първия мач с Ботев Пловдив.

Според източници на „Герена“ играчът е привикал на разговор италианския наставник. Румънецът попитал защо е извън групата, след като се е представил силно по време на зимната подготовка. Роси обаче го контрирал с изказването: „Само ти си мислиш, че си играл силно“, цитиран от "Меридиан Мач". Според запознати фактът, че Рошу не получава шанс за изява в официалните мачове не намира одобрение от голяма част от футболистите. Сред най-големите поддръжници на румънеца е звездата Габриел Обертанм, пише "Блиц".

Припомняме, че още един футболист беше шокиран, след като остана извън групата за мача с Ботев (Пловдив) – Афонсо Фигейредо. Португалецът дори обяви след мача, че ако няма да играе, по-добре веднага да се връща в Рен, откъдето дойде на „Герена“ под наем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА