1 372 0

Румънец поиска разговор с Делио Роси

Нелуц Рошу недоволства от решенията на треньора на Левски

Иво Стойнев

Солидната селекция на Левски ще даде възможност на Делио Роси за ширина на състава, но вероятно ще започнат и проблемите. Първият от тях е недоволството на Нелуц Рошу. Румънецът е твърда резерва и дори остана извън групата за първия мач с Ботев Пловдив.

Според източници на „Герена“ играчът е привикал на разговор италианския наставник. Румънецът попитал защо е извън групата, след като се е представил силно по време на зимната подготовка. Роси обаче го контрирал с изказването: „Само ти си мислиш, че си играл силно“, цитиран от "Меридиан Мач". Според запознати фактът, че Рошу не получава шанс за изява в официалните мачове не намира одобрение от голяма част от футболистите. Сред най-големите поддръжници на румънеца е звездата Габриел Обертанм, пише "Блиц".

Припомняме, че още един футболист беше шокиран, след като остана извън групата за мача с Ботев (Пловдив) – Афонсо Фигейредо. Португалецът дори обяви след мача, че ако няма да играе, по-добре веднага да се връща в Рен, откъдето дойде на „Герена“ под наем.

България


Напиши коментар:


Публикувай