21 Март, 2018 18:21 2 754 1

В Кипър полицията търси Петев

  • кипър-
  • полиция-
  • ивайло петев

Трима играчи се оплакали от клевети от страна на българския селекционер

Полицията в Кипър издирва Ивайло Петев, за да може българският треньор да даде обяснения за интервюто пред български медии, в което обвинява ръководството на своя тим "Омония" Никозия в участие в схеми за "черно тото".

Петев обвини трима от играчите от своя клуб - Ренато Маграса, Алекс Соареш и Рафа Лопеш, че са участвали в уговорени мачове. Той е отстранил футболистите, но те са били върнати в отбора, под натиск от ръководството.

След тези обвинения и тримата играчи са се обърнали към Синдиката на футболистите в Кипър, от където са заявили пълната си подкрепа за тях и са им обещали правна помощ. Самите те пък са потвърдили, че са готови на всякакво съдействие на полицията, за да изчистят имената си.

Петев пък трябва да се яви пред органите на реда, за да даде обяснения откъде разполага с информацията за схемите за "черно тото".

Българинът днес е имал среща с президента на "Омония", на която е показал видеа и е разкрил повече подробности за схемите. Той заяви, че със сигурност няма да продължи да бъде треньор на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.