24 Май, 2018 12:27 1 352 0

Балъков отрече за ЦСКА

  • цска-
  • красимир балъков

"Не съм разговарял с Гриша Ганчев", категоричен е Краси Балъков

Красимир Балъков отрече мълвата, че преговаря със собственика на ЦСКА-София Гриша Ганчев да поеме тима. Информацията за преговорите беше разпространена от Нова телевизия.

Пред същата медия мениджърът на Етър отрича да е водил такива разговори с Гриша Ганчев.

"Не съм разговарял с Гриша Ганчев, ние с него се познаваме, ако той някой ден иска да говори с мен, ще ми се обади и ще говорим, нямали сме такава среща, искам медиите да спрат да спекулират с темата ЦСКА, защото те си имат треньор в лицето на Христо Янев, който аз много уважавам", каза още Балъков по темата ЦСКА.

"Ако някой клуб се интересува от моята компетенция, от моята личност, той ще ми завърти телефон ще направим разговори, ще се разбере техните виждания и моята философия и ще се разбере, в момента съм треньор на Етър Велико Търново. Всичко зависи от кой отбор и какви са неговите изисквания", допълни Балъков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА