384 0

Прохазка: Любовта на феновете е най-важна

"Печеленето на трофеи не може да се сравнява със симпатиите на запалянковците", заяви словакът

Напусналият Левски Роман Прохазка бе изпратен официално от ръководството и феновете. Словакът получи плакет от бившите си шефове, след което гостува е Централния фенклуб на "сините".

"Много е специално е това нещо. Когато дойдох сега, много се разчувствах. Приятно е, такова нещо не съм преживявал досега и затова е много специално за мен. Не очаквах нищо, учуден съм колко хора дойдоха да ме изпратят. Невероятно е и съм горд от това. Казват, че не ставаш левскар, а се раждаш такъв. При мен стана обратното. Давах любов на Левски и я приемах от феновете. Всеки мач, всяка победа ми остават като спомен. Спечелих любовта на феновете, което понякога е повече от титла или купа.

Трудно ми е, че напускам Левски. Когато си бях в Словакия, ми мина, но след като се прибрах вчера, отново ми е тежко. Това обаче ми е решението и няма да съжалявам. Истина е, че послушах главата си. Левски ми предложи договор, но взех друго решение. Няма да кажа нищо лошо за Левски. Благодарен съм на клуба за всичко. Може би само аз чувствах, че не ме искат достатъчно.

Щом нищо не сме спечелили за тези 5 години, значи нещо куца. Не съм човекът, който да търси причините в това. Уважавам всички треньори, които са ме тренирали. С българите се разбирах повече - Антонио Вутов, Васил Панайотов, Иван Горанов,…", коментира Прохазка.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Напиши коментар:


Публикувай