4 436 4

Агаси: Работих за без пари при Джокович

"Контузията му се възобнови и аз реших да напусна", разкри легендата

Иво Стойнев

Осемкратният носител на титли от Големия шлем Андре Агаси коментира защо вече не е треньор на Новак Джокович. Това се случи през март тази година.

"Исках да му помогна в момента, в който му бе нужно да се върне на нивото, на което беше преди. Проблемът се лакътя му обаче се изостри. Поради тази причина се разделихме. Истината е, че не исках заплащане - работих без пари. Това не беше истинска работа обаче... Въпреки всичко аз и Новак си оставаме приятели!”, категоричен е Агаси.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ко каза ко
  Отговор
  1 08:15  09.06.18
  Обаче яденето е со пари.
 • 849
  Отговор
  2 09:41  09.06.18
  ами лошо Агаси лошо, то е най лесно ако всичко върви само с натискане на спортиста, обаче ако се налагат специфични тренировки ... тогава си личи кой е добър тренер, всеки може да те контузи, номера е да израстнеш без да се контузиш, затова има треньор който да те напътства а не само - дай дай още можеш.Жалко е че има много псевдо треньори които дори причиняват контузии на клиентите си със своето невежество
 • vasik atanasova
  Отговор
  3 20:45  09.06.18
  арменеца му знае реда взема и красивата и богата ЩЕФИ ГРАФ
 • Грую
  Отговор
  4 11:00  11.06.18
  Не си единствен, обаче си работил за световно известен спортист, а това е поне престиж. Аз работих почти без пари за неизвестни никому тарикати, а това е само изгубено нерви и време, а както знаем и двете са ограничени в живота ни!

Напиши коментар:


Публикувай