Last news in Fakti

14 Юни, 2018 10:30 831 0

Реал искали треньора на Юве, но той им отказал

  • масимилиано алегри-
  • реал мадрид-
  • ювентус-
  • треньор-
  • отказ-
  • флорентино перес

Алегри е казал на Флорентино Перес, че остава в Ювентус

Реал искали треньора на Юве, но той им отказал - 1
Снимка: Shutterstock

Реал (Мадрид) са се опитали да подпишат с треньора на Ювентус Масимилиано Алегри, но той им отказал. Това разкри самият Алегри в интервю за „Скай спорт”.

Треньорът на „кралския клуб” Зинедин Зидан изненадващо подаде оставка след края на сезона. Реал обяви, че името на новия треньор е Хулен Лопетеги. Оказва се обаче, че той не е бил първи избор на Флорентино Перес.

„Говорих с президента (на Реал) Флорентино Перес веднъж. Казах му, че оставам в Ювентус. Вече бях взел своето решение”, сподели Алегри, който е имал и възможност да поеме Челси, но е предпочел да остане в Торино при италианските шампиони.

Алегри посочи, че е щастлив в Ювентус. 50-годишният наставник подписа с „бианконерите” през месец юли 2014 година. „Старата госпожа” наложи тотална доминация на Апенините, чупейки всички възможни рекорди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА