17 Юни, 2018 22:55 2 869 9

Бразилия се издъни срещу Швейцария

  • русия 2018-
  • световно първенство-
  • бразилия-
  • швейцария-
  • сърбия

Бразилия не впечатли с представянето си

Бразилия се издъни срещу Швейцария - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Бразилия се издъни в първия си мач на Световното първенство по футбол на руска земя. Неймар и компания не успяха да победят Швейцария, завършвайки наравно 1:1 на „Ростов арена” в среща от група „Е”.

Филипе Коутиньо даде преднина на „Селесао” даде преднина на тима с красив удар от границата на наказателното поле в 20-ата минута. Швейцарците наложиха натиск, но през първото полувреме трудно стигаха до ситуации за гол.

Европейският отбор обаче започна ударно втората част. В 50-ата минута полузащитникът Стивън Цубер бе оставен непокрит в малкото наказателно поле при изпълнение на корнер и изравни с глава. До края на срещата Бразилия имаше няколко възможности да стигне до победата, но не успя да ги реализира.

В другия двубой от група „Е” по-рано днес Сърбия победи Коста Рика с 1:0. Така балканците са първи във временното класиране. В петък Бразилия се изправя срещу Коста Рика, докато Сърбия ще мери сили с Швейцария в Калининград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 каква драма драги зрители

    27 2 Отговор
    По важно е че Неймарчо си развя изрусеното джендърско перчемче ;)
  • 2 Киро

    7 19 Отговор
    На финал са Испания-Бразилия и резултата ще е 2-1 за Испания.

    Коментиран от #3

  • 3 упс

    27 0 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    С тази игра Бразилия може да гледа финала на телевизори на Копакабана ;)
  • 4 lava

    20 0 Отговор
    Мдам, Португалия - Испания си беше мач достоен за финал.
  • 5 Jack Bauer

    13 0 Отговор
    Аржентина бяха същата трагедия като техните съседи Бразилия.
  • 6 Голям Слон

    5 0 Отговор
    Много ми допадна този мач. И въобще съм във възторг, когато пълни аутсайдери се опълчват по този начин на бележити футболни държави, като Бразилия. Ще има ли изненади на това световно?! Едва ли. Просто много страни надигат глави и ще бъде наистина интересно, а не скука, както при предишни световни първенства.
  • 7 Макс

    1 0 Отговор
    Ммм да де то и немците не са никак за хвалене пълен провал..😕😕😕😕
  • 8 да се вземе предвид че

    1 0 Отговор
    Бразилците са гола вода, изобщо да не се надяват на нещо повече от четвъртфинал с подобна игра, ако изобщо излязат от групата де. Вижда се, че отдавна вече няма непобедими отбори или големи имена - Мексико би немците и ми се струва че с тая игра мексиканците могат да достигнат поне до полуфинала. Исландия се опъна на Аржентина, Швейцария направи равен снощи, изобщо ако някой от "големите" си е мислил че ще му е много лесно е сбъркал.
  • 9 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Това е целта " на задачата" при този комерсиален футбол!!!
    Колко бразилци, аржентинци и прочие латино-американци играят в европейските "грандове" ? И каква е целта ?
    Да няма аутсайдери на световно ниво !
    Ако до сега от Южна Америка не бе излявъл нито един факир на коженото кълбо, европейците щяха да бъдат побеждавани на всякакво ниво !!!
    Нормално е на южняците /Португалия, Испания, Италия/ да им се удава по-вече ритането на топката. Но основните преподаватели дойдоха от Ю.Америка след 1966 година.
    И на нас не ни остана нищо друго, освен да гледаме как играят "парите, големите пари" !
    Ако някой не знае и не е гледал, нека погледа финала на световното във Франция - как бразилците се влачеха по терена като пребити котета и дадоха на "петлите" да вземет" . купата А как "селесао"изиграха предната среща - фантастично !!?!!"