Last news in Fakti

25 Юни, 2018 10:57 1 528 3

Ел Маестро скарал Ганчев и Стоичков

  • ел маестро-
  • ганчев-
  • стоичков-
  • назначение-
  • скандал-
  • отношения-
  • цска

Камата искал поляк да поеме ЦСКА

Назначението на Нестор Ел Маестро за треньор на ЦСКА е предизвикало галактическата война на “Българска армия”, твърди “Меридиан мач”. Легендата Христо Стоичков, който има 20% от акциите в клуба, настоявал “червените” да бъдат поети от поляка Мачей Скоржа. Припомняме, че той дойде на преговори в България, но само ден по-късно стана ясно, че Ел Маестро ще води тима. Последното решение е лично на мажоритарния собственик Гриша Ганчев. Всичко това е предизвикало сътресение в отношенията между боса и Камата. От там тръгна и мълвата, че Стоичков е уредил преминаването на Антон Недялков в Лудогорец, за да си отмъсти.

Именно изненадващия трансфер на бившия футболист и капитан на ЦСКА в посока Разград извади наяве напрежението между Ицо и Ганчев на бял свят. Припомняме, че драмата стартира, след като тарторът на агитката Росен Петров - Животното, който е изключително близък със собственика на “червените”, атакува директно Христо Стоичков, обвинявайки го, че е “натискал” за трансфера на Недялков в Далас, като е взел 400 хил. евро комисионна от сделката. Освен това фенът намекна, че именно Модерния ляв е съдействал за последващия трансфер на защитника в Лудогорец, пише "Меридиан Мач".

Обвинението на Животното изкара извън нерви Стоичков, който поиска публичен отговор от Гриша Ганчев по темата. Ицо намекна, че нападките към него от фена са платени и заплаши, че “някои хора няма да стъпят на “Армията”.

Гриша Ганчев отговори на Стоичков, но с доста саркастичен и шеговит тон, като така и не изясни въпроса дали застава зад твърденията на Росен Петров. Според запознати, Камата не е останал доволен от този отговор и е много вероятно напрежението между двамата да продължи да се повишава в следващите дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    1 0 Отговор
    Това смешно джудже Росен животното готов на всичко за мангизи. Подлогата на Ганчев да не забравя,че Стоичков е ЦСКА а не микренският тарикат.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.