Last news in Fakti

5 Юли, 2018 12:57 1 374 0

ЦСКА вдига цената на Каранга - Рединг се отказва

  • цска-
  • цена-
  • рединг-
  • каранга-
  • лига европа

Бразилецът по всяка вероятност ще остане на "Армията"

Британският Рединг е на път да се откаже от идеята да купи звездата на ЦСКА Фернандо Каранга, пише „Меридиан Мач“. Според роден мениджър, пожелал анонимност, ръководството на "червените" е шокирало клуба от Чемпиъншип с финансовите си претенции за бразилеца.

Медиите на Острова обявиха, че шефовете на Рединг водят преговори с колегите си от "Българска армия" за нападателя. Каранга се превърна в основна цел на клуба, след като другият вариант за атаката на отбора - Теему Пуки, подписа с Норич. На този етап обаче има затишие около Фернандо и е много вероятно то да продължи до края на участието на ЦСКА в евротурнирите.

Според запознати, именно предстоящите мачове на "червените" в Лига Европа карат шефовете от "Армията" да надуват цената на Каранга. Те искат той да играе за отбора, а след това да го продадат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА