Last news in Fakti

7 Юли, 2018 15:57 3 571 1

Кличко срещу Люис 15 години по-късно

  • кличко-
  • люис-
  • мач-
  • бокс-
  • благотворителност

Двамата ще се изправят един срещу друг в благотворителен мач

15 години след легендарния двубой между Ленъкс Люис и Витали Кличко, известен като Битката на титаните, се готви повторение на двубоя.

Настоящият кмет на Киев и американската легенда ще се качат на ринга в Украйна като част от благотворителен търг. Битката ще бъде в дните между 30 септември и 5 октомври, а организаторите обещаха скоро да дадат повече подробности около формата на сблъсъка.

Очаква се мачът да бъде по-скоро като спаринг, на които и двамата да не си нанасят твърде тежки удари , което се случи на битката им през юни 2003 година. Тогава срещата бе прекратена в полза на Люис заради аркади по лицето на украинеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя с Ху.

    13 9 Отговор
    Чернилката се отказа от бокса след този мач който по щастлива случайност спечели след лекарска забрана но , големия брат Кличко го водеше по точки в мача , маймун маймун но не беше глупав и разбра че ако има още един мач с Виталий ще бъде пребит като куче . Виталий Кличко е много прост в изказа си , мисълта му тече по бавно от говора и постоянно му се подиграват за глупостите които излизат от устата му но , беше по добрия и силен боксьор от двамата братя